Elk project krijgt een persoonlijke aanpak - in nauwe samenwerking en betrokkenheid met de klant - om een tijdloos en hedendaags concept te realiseren. Wij bieden een volwaardige dienstverlening aan, gaande van de ontwerpfase tot de opvolging van aannemers en coördinatie van het project.
Wij zorgen er steeds voor dat de authenticiteit van uw woning bewaard blijft. Een verbouwing is een "work in progress", met als einddoel u het thuisgevoel te geven.
Zowel gevoelsmatig, als pragmatisch en technisch, wordt de ruimte opnieuw bekeken en omgebouwd naar een nieuwe leef- of handelsruimte, geheel in overeenstemming met de functie ervan.
De ruimte, het licht, de kleuren, authentieke elementen, natuurlijke materialen en een uitgepuurde vormgeving zijn in al onze renovaties de leidraad om een persoonlijk en sfeervol interieur of werkplek te creëren.
"Eenvoud is het juiste midden tussen te veel en te weinig"
GRIET WINDERICKX
gehuwd met Hugo Gryseels, tuinondernemer/tuinontwerper - BVBA H+G - mama van 3 dochters
"Mijn interesses voor interieurs, kleuren en materialen dateren uit mijn kindertijd. Als jong meisje zocht ik al inspiratie in diverse tijdsschriften en boeken om mijn ouderlijk huis, slaapkamer e.d. een nieuwe look te geven. 
Ik volgde een humaniora opleiding Binnenhuis aan het Imelda Instituut te Brussel om nadien Vormgeving aan het KASK (vroegere koninklijke academie) in Gent te studeren.
Mijn eerste werkervaringen situeerden zich in de reclame (Roularta), horeca en modesector. In 1990 heb ik mijn eigen zaak opgestart, VERDE E BLU  te Halle - Brabant, een sfeer -en conceptstore in huis -en tuinmeubelen, decoratie,… tot en met de gedekte tafel.
Mijn passies herontdekt, kon ik me volledig uitleven in het steeds herinrichten van de zaak en het volgen van de laatste trends in wonen en huis- en tuindecoratie.
In het kader van mijn winkel, vroegen steeds meer klanten mijn advies omtrent inrichting, kleuren en verlichting. 
Na het volgen van diverse opleidingen en verschillende tekenprogramma’s heb ik mijn focus volledig verlegd op het uitbouwen van mijn activiteit als binnenhuisarchitecte en mijn bureau voor binnenhuisarchitectuur opgericht in 2004. Tot op vandaag haal ik nog elke dag veel voldoening uit het creëren van fijne, aangename interieurs waar mijn klanten graag in thuiskomen…”
Liefs Griet
                                                                "The details are not the details, they make the design" Charles Eames.Back to Top